Wie ben ik?

Wie ben ik? Wat doe ik? Waar identificeer ik me mee?

Dat hangt er maar vanaf, waar ik ben, met wie, wat ik doe, hoe ik me voel, etc.

Vaak is de vraag te beantwoorden door aan te geven wat ik zoal doe, gedaan heb, of wil bereiken.

Dus: ik train, ik coach, ik emancipeer. Ik begeleid mensen, op haptonomische basis, met plezier en met idealen. Ik werk aan een betere wereld. Ik pionier op het snijvlak van persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling.

In het verleden werkte ik in een kindercircus, studeerde ik eerst politicologie en daarna vrouwenstudies, volgde ik de opleiding ‘Trainen met Hart en Ziel’, werd ik gecertificeerd Rots en Water trainer, werkte ik als medezeggenschapstrainer bij FNV Formaat en daarna als zelfstandige zonder personeel aan uiteenlopende projecten.

Ik woon in een woongroep in Amsterdam, heb een hond, een vriendin en een bijna-zoon. Ik mediteer dagelijks, doe wekelijks aan Tai Chi, Tai Jitsu en Qi Gong.