Wat doe ik

Ik begeleid mensen en organisaties bij zaken die voor hen van belang zijn. Ik breng mensen en organisaties in beweging, ik help hen anderen in beweging te brengen. Ik beweeg en wordt bewogen.

Ik ben een pionier in persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling. Ik bedenk, initieer, ontwikkel en steun nieuwe invalshoeken, activiteiten en projecten die bijdragen aan een betere wereld.

Training, coaching en advies zijn de voornaamste vormen waarin mijn werk betaald wordt. Daaraan vooraf gaat vrijwel altijd een heel traject van betrokkenheid, verbinding en communicatie.

In mijn werk verbind ik de vele bijzondere dingen die ik in mijn leven ben tegengekomen; trainen met hart en ziel, sociaal circus, vrouwenstudies, rots en water, haptonomie, politiek, tai chi, onderwijs, spelend leren, qi gong, (mede)zeggenschap, meditatie, etc.