Jongenstalent

Ik ben aangesloten bij het Expertisecentrum Jongenstalent, omdat ik me graag inzet voor de positieve ontwikkeling van jongens tot mannen.Voorheen was ik al aangesloten bij het Platform Jongens in Balans, en was ik deelnemer aan de masterclass ‘Werken met Jongens’ die werd verzorgd door Lauk Woltring.

Als jongens hun talenten goed inzetten zijn ze een zegen voor zichzelf en hun omgeving. Het gebeurt helaas maar al te vaak dat jongens niet weten hoe ze hun talenten kunnen ontwikkelen of waarvoor ze kunnen worden benut. Jongens hebben gepaste begeleiding nodig om uit te groeien tot positieve en constructieve volwassen mannen.

Ik stel mijn kennis en expertise graag ter beschikking van mensen en organisaties die er behoefte aan hebben. Dat kan in de vorm van advies, training, coaching, trajectbegeleiding, methodiekontwikkeling, projectontwikkeling, projectleiding, of op een andere wijze geheel op maat.

In mijn ogen is het van groot belang dat de ontwikkeling van jongens en meisjes elkaar niet in de weg zitten maar positief versterken, zoals ook een positieve ontwikkeling van mannen en vrouwen uiteindelijk de hele samenleving ten goede komt. De dialoog met mensen en organisaties die zich inzetten voor ontwikkeling en emancipatie van meisjes en vrouwen is van groot belang. Ik zet me hiervoor actief in binnen het Expertisecentrum en het Platform Jongens in Balans.